hejja johnbauer

Vi börjar terminen väldigt bra med två lediga dagar såhär i slutet av andra veckan, jag klagar inte ett dugg!
ska sova i jättemånga timmar inatt, gud va skönt!

Gipsmasken är klar, vilket betyder att estetveckorna (den roliga kursen) är slut, så nu på måndag börjar vi i skolan på riktigt, uschaaa! nästa onsdag äre dags för studenttävling igen, brännboll+ utklädnad, ska bli sviiiinkul :D

Ikväll stod aerobics på schemat och de var så hiiimla kul, ja va skitdålig men de var bra musik så man vart pepp!
har tränat 3 kvällar i rad nu, va stolt jag är!
Jag har hittat kanooonbra resa till mig och sara nu iallafall, ska bara visa henne den först och övertala henne att boka!


bjuder på bilder ifrån skolan idag! :)










GONATTT =)


en helt okej dag!

Gipsfiguren min, clownen, börjar på att ta form, och vi har faktiskt ganska kul när vi sitter där, så jag klagar inte ett dugg! fick inga resultat av sidsjödagen, de däremot klagar ja på!

till lunch idag vart de 4 små rätter, mumma! samvetet hann inte springa ikapp mig idag!
sov en liten stund när ja kom hem och sen klippte jag världens sötaste unge, huaa! så då vart de salong á la veronica här hemma igen, sara som skulle agera kaffeservitör stack, så så bra gick de!

nu börjar brottarträningen igen och jag ska försöka komma i form igen nu så jag kan börja tävla, de skulle va så hiiiimla kul, saknar det verkligen, men jag kommer inte ut på mattan i nån trikå förrän jag är i hyffsad form, kan ja lova! imorn drar träningen på trim igång på allvar, skönt de! så ja får nån ordning på vardagen igen, hua.

för er som inte vet vilken mobil jag köpte förra veckan så slänger jag in en bild på den!



de enda jag inte är nöjd med är tangentbordet, finns ingen t9 på telefonen och man måste fixa en massa för att få ner ett skandinaviskt alfabet. även bluetooth krånglar lite, men dom sakerna ska tela få fixa åt mig nån dag :)
GONATTT

bilder ifrån sidsjödagen!

bilderna är tagen av jessica och veronica m! :)


                  absolut världens bästa klass!

            hejjarklack!

              jag och matilda pillrar med ringen ;D haha

                        klädrace, alltid lika snygg!

        och till sist, säckhoppning! :D
 

man lär sig av sina misstag!

Jag saknar rhodos så hiiimla mycket, ångrar verkligen hur mycke som helst att ja inte tog mer bilder än va ja gjorde, bara massa tråkbilder, åååhh! jaja, får bli mer nästa gång! ska försöka få fishbowlbilderna av emma någon dag =D

jaha, nån cirkelträning vart de ju inte iallafall, utan jag drog på mig mina gamla fotbollsskor och tog med världens bästa sara på syrrans fotbollsträning, eftersom dom har divisionsspel är vi inte för gammal :D var längesen jag var så trött som ja var efter träningen, pinsamt, men sant! nästa träning är på torsdag, längtar sedan!

Imorn äre gipsmasker som gäller på skolan, för övrigt så ser min ut som en clown (vi gjorde av ansiktet), eftersom jag hade ett sånt smile när gipset stelnade!


och med denna vackra bild sen rhodos avslutar jag dagen, nattiii!

103 långa dagar kvar!

Godmorgon! :)

inatt har jag sovit som en kratta, vi har nämligen några små söta krabater som kryper runt i väggarna och stör, mamma ska ringa nån firma som kan ta bort dom i morn, så jag får uthärda ännu en natt med dem, wiho!

vaknade imorse och kände att "idag ska ja va nyttig", började bra med att jag åt en kiwi och ett äpple, sen hoppade en kexchocklad fram och ställde sig mitt framför ögonen på mig, får skylla på den olämpliga veckan, men de är ju inte dirkekt så att ja kan skylla på den jämt! ikväll sätter träningen igång på allvar iallafall!
Då blire cirkelträning på trim med Mia, underbart!

Iallafall så är de 103 dagar kvar tills de smäller, då blire krogen för hela slanten, och då ska ja ta körkort!!!
Tänk, JAG ska ta körkort, de trodde ni inte va ;)

nu ska jag göra nått åt mitt rum, ser ut som ett bombnedslag! hejvejs!

Detta är veronica

Hejsvejs!

Jag heter Veronica Skoglund och bor i matfors, en liten förort till Sundsvall.
På dagarna utbildar jag mig till frisör, och går nu mitt tredje och sista år på John Bauer.
Under kvällstid tränar jag väldigt mycket, där brottning är en utav favoriterna, men även
träningspass i form av spinning, step up mm.

Jag är en väldigt glad tjej, och är verkligen alltid glad! jag är också rätt galen och gillar att bjuda på mig själv och de är jag beredd att visa i bloggen, de lär ni märka! :)

Jag hade inte tänk att skriva om någonting speciellt i bloggen, utan lite av varje i mitt helgalna liv, förmodligen kommer jag snart hitta någonting som jag gillar att skriva om, men jag är öppen för förslag, så ge mig tips på vad ni vill läsa! Detta året kommer nog bli de bästa året i mitt liv (studenten!!!) och de kommer att dokumenteras!

Så häng med mig på mitt år som student! :)






sådäääär ja!



jeansleggings: hm, 199 kr
tröja: hm, 149 kr

DESIGN!

KOMMER INOM KORT, KLURAR PÅ EN RIKTIGT SNYGG!

helt okunnig tjej, de var jag de!

ja lovade en bild på kläderna, men icke, de ville inte mobilen, har lite problem med att jag inte riktigt kan med den ännu eftersom jag köpte ny i måndags, en samsung i5700 galaxy spica, rätt najs, bara två problem, de finns inge t9 och de är jävligt svårt att få dit de, och min bluetooth funkar inte heller, så de får telia ta och fixa åt mig!

Idag hade vi som sagt studenttävling, och vår klass var så himla peppad, iprincip alla var de iaf!
vi ägde helt, så gott som alla stationer gick svinbra, de var så jäkla kul!! ja älskar verkligen min klass alltså, bättre får man leta efter!
Nu väntar en bra bok (Mamma, pappa, barn) och sen blir de sängdax med hela magen full av chips! NATTINATTI!



Har du några studenttävlingar på din skola?

vilket jävla år detta kommer bli!!

De är inte svårt att ha kul på johnbauer vill ja lova, vi bara leker på vår skola, haha.
hela detta året kommer bli helt sjukt bra, haha!

Idag på första lektionen gjorde vi.. hm, vi fyllde i ett papper och lämnade in! sen vart de lunch? hejja!
efter lunch gjorde vi gipsmasker av ansiktet, läskigt vill ja lova, min ser ut som en clown eftersom jag ovanligt nog storflinade när sara la gipset!

Efter skolan vart de en liten tripp till stan och där har jag köpt mig två par nya jeansleggings och en tröja, riktigt nöjd :) speciellt med de ljusa leggingsen och tröjan som jag lägger in i ett eget inlägg efter här! :) de andra var bara helt vanliga svarta.

Ikväll blire brottarträning, första gången sen ja vet inte när, men först.. småbarnsträning!!
hejsvejs!


frisör linjen i sverige är bara 3 år... eller?

Hejsvejs!
jag tänker ge de här ännu ett försök i år, alltid roligt att börja blogga, men lite trögare att fortsätta efter ett tag!

Förra vecka var jag och elin till rhodos, de var helt sjukt bra! suveränt uteliv, varmt väder, trevligt folk och god mat! skulle verkligen rekomendera rhodos till ungdomar! vi bodde lite utanför rhodos stad, som är centrum, på ett hotell som heter Dionysos. Överlägset hotell, inte så jätte mycket att se utanför hotellet, då måste man ta sig in till rhodos stad, men de tar bara 5-10 minuter med taxi, som för övrigt är väldigt billigt där!

Landade i sverige på söndag morgon/natt, och tåget gick inte förrän 11, så vi sov på skycity, härligt!
var iallafall riktigt skönt att komma hem och slänga alla kläder i tvättkorgen.
Sista kvällen skulle vi testa fishbowl, en stor skål med en jättestor drink typ, för flera personer, och JA, den var stor, ENORM!

Väl tillbaka i skolan fick vi veta att dom har gjort om gesällreglerna, vi måste gå lärling i 1,5 år efter studenten, de var jävligt precis, eftersom jag berättade för en på rhodos att frisörlinjen bara va 3 år, sen äre klart... så vart de med det!

har så mycket att skriva men de tar vi en annan gång, bjuder på några bilder på hotellet! :)


  
  

RSS 2.0